Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Αντιφασιστική πρεζοφωλιά ''Δίστομο'' στον Άγιο Παντελεήμονα - Φλαμπέ

Είχαμε προειδοποιήσει εκεί στο Δίστομο να κλείσουν το στέκι τους με μια παλιότερη εικαστική παρέμβαση μας , για κάποιο καιρό το έκαναν, μάθαμε ότι ξαναπήρανε χρηματοδότηση (αυτοί ξέρουν απο πού) και πήγαν λίγο παραπέρα και ανοίξαν καινούγιο αντιφασιστικό στέκι. Αυτοί οι ''μάχιμοι'' αντιφασίστες (που και καλά μας τσακίζουν σε κάθε στενό) που είναι κολλητάρια της τραγικότατης αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα απειλούσαν συνέχεια, ''θα τσακίσουμε εθνικιστές'', ''θα τους ρίξουμε σε πηγάδες'', ''θα τους κρεμάσουμε'', ''θα τους κάνουμε'', ''θα τους δείξουμε'' και στο θα ... σταμάτησαν , έτσι λοιπόν 2/4/2017 επιτεθήκαμε στο καινούργιο βρωμοτεκέ του Δίστομο, οι ηλίθιοι αντιφασίστες  ΔΕΝ έβγαλαν ούτε ανακοίνωση (όπως έκαναν προηγούμενοι κοπρίτες  που δέχτηκαν επίθεση) τουλάχιστον ότι ήταν αποτυχημένη, τι να πουν όμως οι καημένοι όμως.

Είναι τόσο βλάκες που αφού άνοιγαν κάθε Σάββατο, έβγαλαν ανακοίνωση ότι θα ανοίξουν Τρίτη αφου πριν δυο μέρες έγινε η επίθεση μας, μπας και μαζέψουν κανέναν φουκαρά παραπάνω..

Θα ξαναέρθουμε όμως πάλι αφού ήρθαμε για το καλορίζικο να σας φέρουμε και δώρα ...

ΥΓ. Περισσότερα στο βίντεο που θα βγεί σε μερικές μέρες ..

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Κομμουνιστικό μνημείο για το 'Μπλόκο Δουργουτίου' / Xαιρετίζουμε την δράση των οπαδών της Α.Ε.Κ. στην κατάληψη Στρούγκα
Το κομμουνιστικό μνημείο για το 'Μπλόκο Δουργουτίου' βρίσκεται στην Σφιγγός και Κασομούλη στον Νέο Κόσμο. Στα προσφυγικά μπλοκ του Δουργουτίου, οι κουκουέδες τόλμησαν να πραγματοποιήσουν κομμουνιστική συγκέντρωση μίσους, όπου ύψωσαν σαν καλά κομμουνιστάκια που είναι την αριστερή γροθιά τους, σαν βλάκες που είναι το ξεχνούν όταν μιλούν για την 'μαζική ψυχολογία του φασισμού', όπως τους το έχει επιβάλει ο ανεκδιήγητος Γενικός Γραβατέας Κουτσούμπας, εν είδη του νέου ήθους των αποχαυνωμένων μελών του κόμματος που επιμένει να κινείται εκτός τόπου και χρόνου. Στον Περισσό η μαλακία πάει σύννεφο. Όταν ζητήσει και ο τελευταίος αμετανόητος κομμουνιστής δημόσια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα των προκατόχων τους, τότε ίσως σκεφτούμε να σταματήσουμε τον πολιτικό βιασμό τους. Εάν ακολουθήσουν το παράδειγμα του Τάκη Λαζαρίδη όλοι οι κομμουνιστές.


 Δεν δίνουμε αξία σε κομμμουνιστικά μνημεία, ανάλογες εκδηλώσεις ή εορτασμούς, μέσω των οποίων επικαλούνται την κωμική αντίσταση στους Γερμανούς για να παριστάνουν τους ήρωες και να τσιμπάνε τις συντάξεις και να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε την κωλόφατσα του Γλέζου σε γραμματόσημο. Τις κομμουνιστικές εορτές που έχουν επιβάλλει ως κρατικές, δεν πρόκειται να τις νομιμοποιήσουμε ποτέ και δεν αναγνωρίζουμε οτιδήποτε τους αφορά, δεν σεβόμαστε τις γενιές τους και τους κατουράμε από ψηλά, όπως τους αξίζει. Στον πακιστανικό '902' έχουν κόψει αλυσίδα εδώ και πολλά χρόνια το γνωρίζουμε. Βρε σκατιάρηδες κουκουέδες, κρύψτε την ξεφτίλα σας με κομψό τρόπο. Τίποτα δεν μάθαμε τόσα χρόνια σκυμμένοι στα βιβλία και την μυστικότητα της εβραϊκής παρασυναγωγής του Περισσού, διαβάζοντας τις υλιστικές αρχιδιές των Μαρξ και Λένιν. Σας έχουμε μετατρέψει σε χοιροστάσια γραφεία και στέκια, χάνετε τα πανό και τα δένετε με αλυσίδες μπας και τα σώσετε, λέτε ψέματα στα μέλη σας, ότι φάγατε πέσιμο από καπιταλιστές. Τρικάβαλο σε σκούτερ πενηντάρι πάτε στις εκδηλώσεις σας, φοράτε πούδρες και eyeliners για να εμφανιστείτε ομιλητές. Εάν ο Κουτσούμπας αφήσει μουστάκι δεν θα είναι ωμό και άγριο, αλλά θα μοιάζει με τον Super Mario. Αυτά τα λίγα, ρόμπες σε παράλληλα σύμπαντα!

Υγ. Χαιρετίζουμε την δράση των οπαδών της ΑΕΚ στην πρεζοφωλιά ''Στρούγκα'', σας το είχαμε πει εκεί στην Νεα Φιλαδέλφεια ότι οι Έλληνες Μικρασιάτες δεν ξεχνάνε...

Υγ2. Δείχνουμε την απεριόριστη αλληλεγγυή μας στον Έλληνα απο το Ωραιόκαστρο που σε συνεργασία αντιφασιστών και αστυνομίας εκτός ότι ξυλοκοπήθηκε απο τα νεοταξικά σκυλιά συνελήφθη κι'όλας .

 

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ / ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ)


Νυχτερινές ώρες του Ιανουαρίου (22/1/2017) επισκεφτήκαμε την πρεζοφωλιά που ονομάζεται Κατάληψη Στρούγκα 'Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος στη Νέα Φιλαδέλφεια'. Η 'Κατάληψη Στρούγκα' λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2009, απόταν κάποια αλητοπρεζόνια κατέλαβαν το κτίριο που ανήκει στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας με το πρόσχημα της χρόνιας εγκατάλειψης από τον Δήμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκεφτήκαμε την συγκεκριμένη πρεζοφωλιά. Οι Έλληνες πολίτες που καταβάλουν φόρους για δημοτικά τέλη και άλλες υπηρεσίες να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων όχι από το κράτος, αλλά από αυτούς που ζουν χάρη στο κράτος. Οι Έλληνες πολίτες που αγανακτούν όταν έρχεται το φιρμάνι της πληρωμής στο σπίτι τους, να απευθυνθούν στους γελωτοποιούς της πρεζοφωλιάς για τις δαπάνες τους. Αποτελεί σκάνδαλο ότι στις πρεζοκαταλήψεις δεν διακόπτεται η παροχή ρεύματος, η υδροδότηση και η τηλεφωνική γραμμή.


Οι παλαιότερες δράσεις μας υποκίνησαν το κύμα της δίκαιης οργής που εκδηλώθηκε με το ισοπέδωμα της πρεζοφωλιάς στα μέσα του 2014 ύστερα από την μαζική εφόρμηση υγιώς σκεπτόμενων οπαδών της Ένωσης που αντιλαμβάνονται πώς η αισχρή καπηλεία του διωγμού του μικρασιατικού Ελληνισμού από τις πατρογονικές εστίες της αρχαίας Ιωνίας από μία συμμορία αλητών που παριστάνουν τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, αποτελεί από μόνη της ύστατη πρόκληση και δεν απαιτούνται άλλες δικαιολογίες για να ξεσπάσει η ελληνική οργή. Μάταια προσπαθούν να εξισώσουν τους εκδιωγμένους Μικρασιάτες με τους σημερινούς εποίκους. Οι Έλληνες εκδιώχθηκαν διά της βίας και σφαγιάστηκαν από τις κεμαλικές δυνάμεις με τις επευφημίες των εβραιοκουκουέδων, εν αντιθέσει προς τους 'πρόσφυγες' που έφυγαν εθελούσια αρνούμενοι να πολεμήσουν για την ίδια την πατρίδα τους στην πατρίδα τους. Οι Μικρασιάτες διέπρεψαν και μετά τον βίαιο διωγμό τους ερχόμενοι στην μητέρα πατρίδα. Διατήρησαν την ελληνική παράδοση. Εξέχουσες προσωπικότητες της ζωής της πατρίδος μας, αλλά και των τεχνών και των γραμμάτων υπήρξαν Μικρασιάτες. Αντίθετα, οι έποικοι που εξισώνονται 'με μία υπογραφή' με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, δεν αποτελούν καν εργατικά χέρια. Ούτε λόγος για πολιτιστικό υπόβαθρο. Δεν έρχονται στην Ελλάδα 'για μία καλύτερη τύχη', όπως αρέσκονται να λένε, τόσο οι ίδιοι όσο οι πεολειχούντες αυτών αριστεροί, ώστε να εργαστούν σε καλύτερες συνθήκες.


Η συγκεκριμένη πρεζοφωλιά υποστηρίζεται από γιαλαντζί 'ενωσίτη' που προέρχεται από την πρώην σταλινική φωλιά 'Κόντρα'. Οι (αχ)αμνοί μουγκοί της στρούγκας δεν μπορούν να ξεχάσουν όσα έλαβαν χώρα μέσα στην πρεζοφωλιά τους, βλέποντας, ανήμποροι όντες να συγκρατήσουν το ποτάμι της οργής, να ξηλώνονται τα ρολά της φωλιάς, να βάφονται κέλτικοι σταυροί απ' έξω και το έντυπο υλικό τους να καταστρέφεται μπροστά στα έντρομα μάτια τους, για να μην αναφέρουμε και τις φάπες που έπεσαν. Είναι πολύ τυχεροί που ακόμα τους προστατεύει το κράτος. Όταν καταλυθεί το κράτος και θα είμαστε 'στα ίσια' που λένε τα συμπρεζόνια φιλαράκια τους από το 'Άνω-Κάτω Πατησίων', τότε κανείς δεν θα μπορέσει να τους γλιτώσει. Τότε θα λογαριαστούμε 'στα ίσια' και θα πάρουν τα 'χαμπέρια' τους.  Το 'Calm before the Storm' των Venom γράφτηκε για τους παρακρατικούς λεβιέδες της Στρούγκας για να πάρουν μία γεύση τί τους επιφυλάσσεται από την μοίρα. Σε μόνιμη τροχιά επίθεσης!


Επικρατεί μία ηρεμία προ της καταιγίδος
Μην τολμήσετε να πείτε ότι δεν προειδοποιηθήκατε
Μία ηρεμία προ της καταιγίδος
Και έρχεται για εσάς

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

C18 hellas ενάντια σε αντιφασιστικές και αναρχικές καταλήψεις
Video απο τις επιθέσεις μας απο:  Κατάληψη Ζα'ί'μη 11 στα Εξάρχεια, απο την πρεζοφωλιά Θερσίτης στο Ίλιον και απο το μαντρί που βγαίνουν κοπάδια απο δίποδους αντιφασίστες Αντίβαρο στο Μενίδι και μια εικαστική περέμβαση ΕΚΠΛΗΞΗ...

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

C18 Hellas: 'Χώρος Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαϊμη 11' (2η φορά)

'Στην άλλη άκρη του στενού, μια φιγούρα ξεπροβάλλει μέσα από την ομίχλη. Πλησιάζει. Το φεγγαρόφωτο φωτίζει τους γυμνούς κυνόδοντές του. Κάνεις πίσω και η πλάτη σου βρίσκει τον τοίχο. Ο βρικόλακας χαμογελά σατανικά'...


Είναι ξημερώματα 3ης Δεκέμβρη, λίγο πρίν από το κλείσιμο μίας ακόμα δημιουργικής χρονιάς, οπόταν η πύρινη αλήθεια έλαμψε στην είσοδο του κατειλημμένου κτηρίου της ΕΣΗΕΑ που χρησιμοποιείται ως χυσαποθήκη παντός είδους υγρών, από βενζίνη έως σιρόπια για την τοπική ναρκοπιάτσα. Ο τρόμος είχε την τιμητική του για ακόμα μία φορά στα Εξάρχεια, σε μία γκετοποιημένη συνοικία από πάσης φύσεως παραβατικά στοιχεία, ναρκεμπόρους, μεταπωλητές ιδεολογικής πρέζας, οι οποίοι προσπαθούν απελπισμένα να δώσουν ιδεολογικό τόνο στην μεταξύ τους σύγκρουση για την μοιρασιά των κερδών από το ναρκεμπόριο, δίχως να τα έχουν καταφέρει.

Ο τρόμος των καταληψιών, αποτυπώθηκε στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο 'Indymedia Athens'. Ομολόγησαν μόνοι τους και χωρίς άλλη πίεση:

'Πριν λίγο δεχτήκαμε επίθεση με γκαζάκια στην κατάληψη Ζαΐμη 11. Προς το παρόν δεν καλούμε κόσμο για στήριξη. Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο'.

Και η ανακοίνωση της ξεφτίλας δεν άργησε:

'Είναι η δεύτερη φορά, που η κατάληψή μας δέχεται επίθεση μέσα σ' ένα χρόνο, με συνεχώς αυξανόμενες επιθέσεις σε καταλήψεις. Η ώρα είναι πέντε και είκοσι τα χαράματα και τα αντανακλαστικά της περιφρούρησης του κτιρίου, λειτουργούν κατασβήνοντας τη μικρή εστία φωτιάς. Άμεσα, μετά την απόπειρα εμπρησμού, μαζεύονται καταληψίες και αλληλέγγυοι για να ενημερωθούν'.

Οι όμοιοί τους μας έχουν συνηθίσει σε 'μετωπικές συγκρούσεις'...με τον κώλο. Δεν περιμένουμε ότι θα αλλάξουν την τακτική τους. Θυμόμαστε το 2008 στην συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων, οπόταν ήλθαν να συγκρουστούν κρατώντας κεντρικό πανό στην κεφαλή της πορείας τους, με τα γνωστά αποτελέσματα από τους οπαδούς της ξαπλώστρας. Αυτοί είναι οι 'πολύ οργανωμένοι αντιεξουσιαστές', όπως μας τους παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι φίλοι τους, τα πιστά όργανα της κρατικής εξουσίας. Κάτι γελοίοι είναι που εάν δεν υπήρχε η ενεργός μεσολάβηση από μέρους του κράτους σε βάρος των εθνικιστών, θα τους είχαμε αφανίσει από τον πολιτικό χάρτη, κυριολεκτικά και καθόλου μεταφορικά. Το κράτος αντλεί νομιμοποίηση από τους 'πολέμιούς' του. Χωρίς τους κατ' επίφαση 'αρνητές' του, το κράτος δεν φαντάζει τίποτα άλλο από μία θλιβερή κουστωδία.


Η ανακοίνωσή των πρεζοκαταληψιών της 'Ζαϊμη 11' μυρίζει χέσιμο από χιλιόμετρο. Όταν έχουν δεχτεί δεύτερη επίθεση μέσα στον ίδιο χρόνο και μάλιστα στο 'άβατό' τους και η απάντησή τους είναι να εκδώσουν μία θλιβερή ανακοίνωση με την οποία προσπαθούν να μετριάσουν την ξεφτίλα που έχουν υποστεί στον 'χώρο' τους και όχι μόνο, αποδεικνύεται πώς όχι μονάχα διαψεύδονται κάθε φορά που προσπαθούν να υποβιβάσουν την επίθεση που δέχονται με χαρακτηρισμούς του στύλ 'μικρή εστία φωτιάς', όπως συνέβη και στην περίπτωση της πρεζοκατάληψης στέγης 'Λέλας Καραγιάννη 37' στην Κυψέλη, αλλά εκτίθενται ανεπανόρθωτα από την αδράνειά τους. Τί να δικαιολογήσουν και σε ποιούς! Αφού προσπάθησαν να συγκαλύψουν την δειλία τους, παρουσίασαν ψεύτικα στοιχεία για την επίθεση. Κατόπιν έσκασε και το οπτικοακουστικό και όλα μπήκαν στην θέση τους. Ότι 'κάηκαν ζωντανοί' και δεν το αναφέρουν ούτε στις μεταξύ τους συζητήσεις. Κατά τ' άλλα, πρόκειται για την πιο παλαιά κατάληψη στέγης στον ελλαδικό χώρο. Οι 'παλαιοί σύντροφοι' που κρύφτηκαν πίσω από τα φουστάνια της ομαδούλας 'Ρουβίκωνας' και από το τρύπιο στέκι 'Κ*ΒΟΞ'. Όταν οι πρωτοδιδάξαντες είναι χέστες, τί διαφορετικό να ισχύσει για τους πολύ μεταγενέστερους της 'Ζαϊμη 11'; Καταλαβαίνουμε πώς την πρώτη φορά, ήταν ο παρθενικός υμένας. Δεν υπήρξε εμφανής αιμορραγία και σαν πονηροί που είναι, σκέφτηκαν πώς μπορούσαν να το αποκρύψουν. Από ιατρικής απόψεως μπορούν να καλυφθούν. Όμως, μία του πρεζάκια, δύο του μπαχαλάκια, τρίτη δεν είχε. Έσκασε και το οπτικοακουστικό και έκαναν μόκο. Είμαστε στην τρίτη περίπτωση. Αναγκάστηκαν να παραδεχτούν σε πρώτο χρόνο ότι δέχτηκαν επίθεση, προσδιορίζοντας τα χαρακτηριστικά της επίθεσης, καθώς γνωρίζουν πώς ένα επιχείρημα του τύπου 'είναι μοντάζ', δεν έχει καμία λογική βάση για να στηριχθεί.

Έκλεισαν αυτό το προχειρόγραμμα με τζούφιες απειλές του κώλου: 'Σας ψάχνουμε και θα σας βρούμε'. Εδώ και αρκετά χρόνια μας ψάχνουν και όλο εμείς τους βρίσκουμε. Ή χάνονται στο δρόμο ή δεν έχουν ξεκινήσει ποτέ. Όπως και να έχει, το 'αήττητο' των 'αντιεξουσιαστών' έχει καταρρεύσει προ πολλού και έχουμε συμβάλλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι' αυτό.


Η ψυχολογική ερμηνεία της στάσης τους; 'Tragic'! Έχουν δεχτεί δεύτερη επίθεση, αναγκάστηκαν να το ομολογήσουν λόγω του φόβου δημόσιας διαπόμπευσης από το οπτικοακουστικό υλικό.
Εκτόξευσαν απειλές στο κενό, υποστήριξη δεν είχαν από τους δικούς τους, αλληλεγγύης δεν έτυχαν, δεν έπραξαν οτιδήποτε ως αντίποινα. Αντί ενεργειών που δείχνουν μαχητικότητα, ανταπάντησαν με την ανακοίνωση για την λειτουργία της 'Αναρχική βιβλιοθήκη Arma Forma'. Μάλλον το ξανασκέφτηκαν και το μόνο που τους απομένει είναι να μας εκδικηθούν με το 'ελεύθερο πνεύμα'. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Ανήμερα των επεισοδίων στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έβγαλαν ανακοίνωση ότι είναι κάποιοι μπάτσοι που τους πετούσαν πέτρες. Προφανώς για να δημιουργήσουν πλαστές εντυπώσεις σε όσους διαβάσουν τις ανοησίες τους, υπονοώντας το γνωστό μότο 'μπάτσοι και ναζί, το ίδιο μαγαζί' και ότι πρόκειται για το ένα και το αυτό, κάθε φορά που δέχονται επίθεση. Από ιδεοληπτικής απόψεως, στο μεταξύ τους μπορούν να το διατρανώσουν, να το διατυμπανίσουν, ακόμα και να το διαδώσουν. Είναι ανίκητοι σε αυτό. Η θεωρία διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ιδεοληπτικές τάσεις τους. Η ιστορία όμως διαμορφώνεται από τα γεγονότα. Από την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην πρεζοφωλιά, από τα αποδεικτικά στοιχεία της επίθεσης και της συνέχισης του πολύμορφου αγώνα μας εναντίον των παρακρατικών συμμοριών του αντιφασιστικού κράτους.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.